D.C.M.: kiváló gépek modern gazdáknak

D.C.M

Kényelmes és pontos használat

A D.C.M. gépei igazán felhasználóbarátak, használatuk kényelmes és könnyű.

Rendkívül időtálló

Rugalmasan integrálható

Ezek a gépek más rendszerekkel is kompatibilisek, könnyen integrálhatók.

Nagy terhelhetőség

Kedvező ár

A D.C.M. gépei nemcsak megbízhatók, de az áruk is kedvező.

Miért kitűnő választás bármelyik D.C.M gép?

Milyen D.C.M gépek közül választhat?

D.C.M M36 Műtrágyaszóró

Ez a műtrágyaszóró 8 szakaszra bontja fel a szórásképet. A súlyelosztásnak köszönhetően a traktor és a trágyaszóró egyensúlya a gépek közötti relatív nagy, kényelmes távolság ellenére is nagyon stabil.

Ez érdekel

Felkeltettük az érdeklődését?
Szeretné tudni az árainkat?

Akár emailben, akár telefonon készséggel adunk további információkat gépeinkről. Kérjen tőlünk árajánlatot, és az ön által megjelölt módon eljuttatjuk önhöz pontos ajánlatunkat.

D.C.M: kiváló gépek a magasabb termésátlagokért

Tekintse meg videónkat

Megnézem a videót

A D.C.M már több, mint 30 éve foglalkozik a növénytermesztéshez elengedhetetlen műtrágyaszórók gyártásával.

A cég alapelve, hogy a minőség az elsődleges szempont minden fejlesztés és gyártási folyamat során. Kiváló alapanyagokból, ultramodern gyártósorokon készülnek a gépeik, a minőséget pedig természetesen többszörösen ellenőrzik.

A vállalat kínálatában több, mint 300 termék szerepel, amelyeket Európában és világszerte használnak a növény- és zöldségtermesztők. Mind a szántóföldi kultúrákban, mind a zöldségeknél a terméshozam növelésére szolgáló termékeik méltán érdemelték ki a gazdák bizalmát.

Gépeik ISOBUS kompatibilisek melynek segítségével alkalmasak a precíziós növénytermesztésre. A szakaszvezérelt gépek inox palástokkal és egyedi klikkes szórólapátokkal vannak felszerelve a legjobb eredmény elérése érdekében.

Minden termékük megfelel az EU és az USA előírásainak, ami biztosítja a magas minőségi szintet és a magas szintű ügyfélelégedettségét.

A DCM elkötelezett az innováció és a kutatás mellett, és mindent megtesz annak érdekében, hogy olyan gépeket gördítsen le a gyártósorról, amelyek segítenek a termelőknek javítani a hatékonyságot, csökkenteni a káros hatásokat és növelni a termésátlagokat.

D.C.M

Tekintse meg videónkat

Ismerje meg jobban a D.C.M. műtrágyaszóróját, nézze meg működés közben!

Mindenben állunk rendelkezésére, ami a zavartalan munkához kell!

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat? Keressen minket, akár telefonon, akár emailben, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Garanciális javítás

Garanciális javítás

Az Alima-Bis pótkocsik rendkívül időtállók, így évekig nem lesz szükség a javításukra, de gyári garanciát is vállalunk minden pótkocsira

Szervizelés

Szervizelés

Bár a folyamatos tesztelés és a kiváló megmunkálás miatt nagyon tartós pótkocsikról van szó, ha mégis szervizelni kell, hozzánk bátran fordulhat.

Alkatrész értékesítés

Alkatrész értékesítés

Az Alima-Bis pótkocsik alkatrészeinek beszerzésében is tudunk segíteni, forduljon hozzánk bizalommal, ha pótalkatrészre van szüksége.

Kérjen ajánlatot most!

Kérjen ajánlatot tőlünk az alábbi űrlap segítésével! 2 munkanapon belül elkészítjük az ajánlatot majd az Ön által választott módon felkeressük.

Hívjon minket bizalommal! +36 (66) 532-700