Kiváló ár-érték arányú traktor a piacon!

Miért kitűnő választás a Kirovec traktor?
A legjobb ár-érték arányú traktor a piacon!

A legjobb ár-érték arányú traktor a piacon!

Ha biztosan olyan traktort akar választani, ami minden körülmények között megállja a helyét, mégis megfizethető, akkor a Kirovec a legjobb választás.

Könnyen karbantartható, szervizelhető

Könnyen karbantartható, könnyen szervizelhető

A Kirovec traktorok fokozott minőségi ellenőrzés mellett készülnek, elektronikailag nem túlbonyolítottak, így könnyen szervizelhetőek.

Minden talajtípusra tökéletes

Minden talajtípusra tökéletes

A Kirovec traktorok semmilyen talajon nem ismernek megalkuvást, ha erőről, megbízhatóságról vagy hatékonyságról van szó.

Milyen Kirovec modellek közül válogathat?

Felkeltettük érdeklődését? Lenti űrlapunk segítségével másodpercek alatt kérhet tőlünk árajánlatot.

Hívjon minket bizalommal! +36 (66) 532-700

Árajánlat kérése

Kirovec K-525

A Kirovec K-424 utódja az új K-525, amely egy alacsony üzemi költséggel működtethető, 250 lőerős erőgép. Kiváló megbízhatósága mellett korszerű, strapabíró motort kapott, hogy helyt álljon a legkülönfélébb viszonyok között is.

Ez érdekel

Kirovec K-742

A Kirovec traktorgyár zászlóshajója. A legújabb generáció megtartotta elődje legendás tulajdonságait, külső jegyeiben már alig emlékeztet a korábbi K-700/­K-701 modellekre.

Ez érdekel

A Kirovec márka egyet jelent a megbízhatósággal!

Tekintse meg videónkat melyben láthatja gépeink lenyügöző erejét!

Megnézem a videót

Mivel már 20 éve foglalkozunk szántóföldi növénytermesztéssel, így mi magunk is próbára tettük a Kirovec traktorokat. Tapasztalataink szerint minden talajon a traktor tapadása és vonóerejének megfelelő összhangja a sikeres talajművelés biztosítéka. A Kirovec pedig pontosan ezt nyújtja, legyen szó bármilyen talajról!

Ezek az erőgépek precíz gyártástechnológiával, teszteléssel, folyamatos fejlesztés mellett készülnek. A kiváló minőséget a gyártás fokozott ellenőrzése biztosítja, minden apró részletre különleges figyelmet fordítanak, hogy igazán megbízható és strapabíró gépek szülessenek.

Legújabb generációs traktoraikban a legendás tulajdonságok megtartása mellett a kényelemre, a formatervezésre is odafigyeltek, miközben megtartották a legkedvezőbb ár-érték arányt a piacon.

Mielőtt a Kirovec traktorok kizárólagos értékesítő és garanciális szerviz-ellátó partnerévé váltunk, személyesen is jártunk a Kirovec Pétervári Traktorgyár Rt.-nél, így magunk is meggyőződhettünk a traktorok kiváló minőségéről. Közös célunk, hogy a magyar gazdákhoz is eljussanak ezek a megbízható traktorok, melyek minden talajtípuson megállják a helyüket.

A Kirovec márka egyet jelent a megbízhatósággal!

Tekintse meg videónkat

Rövid összefoglalónkban megnézheti, hogyan állja a sarat a Kirovec munka közben, és jobban megismerheti a traktorok jellemzőit, előnyeit.

Mit mondanak a Kirovec traktorokról, akik nap mint nap használják?

Kovács András

"Évek óta néztem ezt a K-742-es típust, egy nagy vonóerőre volt szükségünk a dombos táblák miatt, így mindenképp a 400 lóerő felett gondolkodtunk. Árban ez volt nekünk az elérhető típus. Túl elektronizált gépeket nem szeretem sajnos, ez azért is megtetszett, mert egyszerű, javítható, üzembiztos."

Szvoreny Péter
Kovács András

"Nekünk 240 lóerős van, elég jó gép, nagyon jó munkát csinál, jó a fülkéje, klíma van benne, nagyon jól hűt, jól dolgozik. Mértük a gázolajat, 17 litert eszik hektáronként gruberezésnél. Nem melegszik, jól megy, nincs probléma vele. 450 hektáron dolgozunk, ebből volt 250 hektár búzánk, és 200 hektár napraforgónk van."

Pál Zsigmond

Segítünk, hogy gépei hosszú éveken keresztül megbízhatóan működjenek

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat? Keressen minket, akár telefonon, akár emailben, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Garanciális javítás

Garanciális javítás

A Kirovec traktorokra gyári garanciát vállalunk, így bátran próbára teheti a legnehezebb körülmények között is.

Szervizelés

Szervizelés

Szükség esetén segíteni tudunk a traktor teljes körű szervizelésében is, így önnek nem kell szakképzett szerelő után kutatnia.

Alkatrész értékesítés

Alkatrész értékesítés

Mi nem csupán a Kirovec traktorok értékesítésével foglalkozunk, hanem minden alkatrészt is biztosítani tudunk önnek, amelyre szüksége lehet az évek során.

Kérjen ajánlatot most!

Kérjen ajánlatot tőlünk az alábbi űrlap segítésével! 2 munkanapon belül elkészítjük az ajánlatot majd az Ön által választott módon felkeressük.

Hívjon minket bizalommal! +36 (66) 532-700