GRIM: innovatív önjáró vegyszerező gépek a kiváló termésért

GRIM

Nagy teljesítményű gépek

A GRIM gépei megfelelnek a modern gazdaságok minden igényének.

Rendkívül időtálló

Hangsúlyos a biztonság

Ezekben a permetezőkben a gépkezelő maximális biztonságban dolgozhat.

Nagy terhelhetőség

Minden típusú növényhez

A GRIM termékpalettájában minden típusú növényhez talál megfelelő önjáró permetezőt.

Miért kitűnő választás bármelyik GRIM gép?

Milyen GRIM gépek közül választhat?

Grim MAXI 9 és 10

A Maxi sorozat ideális különösen magas növények, például kukorica, napraforgó vagy repce permetezésére.

Ez érdekel

Grim GT 3500

A GT 3500-as modell egy professzionális, önjáró permetezőgép, amely magas kialakításának a legjobb választás a magas kukorica permetezésére.

Ez érdekel

Felkeltettük az érdeklődését?
Szeretné tudni az árainkat?

Akár emailben, akár telefonon készséggel adunk további információkat gépeinkről. Kérjen tőlünk árajánlatot, és az ön által megjelölt módon eljuttatjuk önhöz pontos ajánlatunkat.

GRIM: az önjáró vegyszerező gépek specialistája

Tekintse meg videónkat

Megnézem a videót

Az olasz GRIM SRL kizárólag önjáró vegyszerező gépek tervezésére, gyártására és forgalmazására szakosodott, így pontosan ismeri a gazdák elvárásait és nagyon magas szinten képes kielégíteni azokat.

Csapatukkal folyamatosan arra törekednek, hogy egyre nagyobb teljesítményű és megbízhatóbb gépeket fejlesszenek, amelyek megfelelnek a modern gazdaságok minden igényének.

Önjáró permetezőik kialakításakor kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a gépkezelő teljes biztonságban dolgozhasson, miközben a gép maximális hatékonysággal működik a növények védelméért.

A GRIM termékpalettájában minden típusú növényhez találunk megfelelő önjáró permetezőt, legyen szó az alacsonyabb gabona, búza vagy árpa védelméről, vagy akár a magasabbra növő kukorica, napraforgó vagy repce vegyszerezéséről.

Grim

Tekintse meg videónkat

Ismerje meg jobban az GRIM vegyszerezőt, nézze meg működés közben!

Mindenben állunk rendelkezésére, ami a zavartalan munkához kell!

Szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat? Keressen minket, akár telefonon, akár emailben, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Garanciális javítás

Garanciális javítás

Az Alima-Bis pótkocsik rendkívül időtállók, így évekig nem lesz szükség a javításukra, de gyári garanciát is vállalunk minden pótkocsira

Szervizelés

Szervizelés

Bár a folyamatos tesztelés és a kiváló megmunkálás miatt nagyon tartós pótkocsikról van szó, ha mégis szervizelni kell, hozzánk bátran fordulhat.

Alkatrész értékesítés

Alkatrész értékesítés

Az Alima-Bis pótkocsik alkatrészeinek beszerzésében is tudunk segíteni, forduljon hozzánk bizalommal, ha pótalkatrészre van szüksége.

Kérjen ajánlatot most!

Kérjen ajánlatot tőlünk az alábbi űrlap segítésével! 2 munkanapon belül elkészítjük az ajánlatot majd az Ön által választott módon felkeressük.

Hívjon minket bizalommal! +36 (66) 532-700